“Concert: Música de Cambra”

Música de cambra
}

Data i hora

Dissabte 27 de MAIG a les 19:00h

Aforament limitat

Socis/Sòcies: Entrada gratuïta
No socis/sòcies: Donatiu 5 euros

Espai MUSICANT

C/Visitació, 25 baix – València

Lucía Fernández Ramírez, viola

Irene Cervera Esteban, violoncel

Laura Pastor Rocamora, violí

Basilio Fernández Morante, piano

MÚSICA DE CAMBRA

Programa:

Lucía Fernández Ramírez, viola

  • Johannes Brahms: Sonata per a viola i piano n.1 op.120
  • Sergei Prokofiev: Suite Romeo i Julieta-Danse des chavaliers. Arr. Borisovsky

Irene Cervera Esteban, violoncel

  • Frédéric Chopin: Sonata en sol menor per a violoncel i piano op.65 – I. Allegro moderato
  • Gaspar Cassadó: Suite per a violoncel sol I – Preludi-fantasia

Laura Pastor Rocamora, violí

  • Henryk Wienawski: Concert n.2 en re menor per a violí op.22 – I. Allegro moderato
  • Pablo Sarasate: Aires bohemis op.20

Basilio Fernández Morante, piano

Música de cambra

El concert d’avui l’interpreten tres estudiants del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, acompanyades al piano pel professor Basilio Fernández Morante.

Lucía Fernández Ramírez és graduada en arquitectura técnica i aquest curs acaba els seus estudis superiors de viola, havent rebut clases dels professors Francesc Gaya i David Fons.

Irene Cervera Esteban està estudiant segon curs de violoncel amb la professora Raquel Lacruz i completant la seua formació amb el cellista David Apellániz.

Laura Pastor Rocamora està estudiant tercer curs de violí amb la professora Cecília García, complementant els seus estudis amb el violinista Gjorgi Dimcevski.

Les tres intèrprets són membres de vàries orquestres joves del panorama nacional, coincidint juntes en l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i l’Orquestra de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Irene forma part de la “Academia de la Orquesta Sinfónica Ciudad de Granada” i junt amb Lucía formen part de la “Orquesta de la Academia de la Semana de Música Religiosa de Cuenca”. Laura és membre de la “Joven Orquesta de la Comunidad de Madrid”.

En el panorama de la música de cambra, Lucía i Irene formen part del Bogen Quartet i Laura, del Klein Quartet.

Aquest any ambdós quartets han participat en un projecte del Conservatori Superior en el qual han estudiat i interpretat en varios concerts l’Octet per a cordes en Mi bemol Major op.20 de F. Mendelssohn.

Basilio Fernández Morante

Format a diversos conservatoris espanyols i europeus, va obtener el Primer Premi en el II Concurs Nacional de Joves Intèrprets ciutat de Xàtiva (1998) i en el XXVII Festival de Música Jove de Viena amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

Ha col·laborat amb diverses orquestres i solistes internacionals de l’Orquestra de València, Orquestra de la Comunitat Valenciana, Orquestra de la RTVE, Bayerischen Rundjunk Orchester i Berliner Philarmoniker.

És doctor en Psicologia per la Unvierstiat de València i col·laborador de la Universitat Internacional de València (VIU). Actualment és professor de piano al Conservatori Professional de Música de València i president de l’Associació Espanyola de Psicologia de la Música i la Interpretació Musical (AEPMIM).

Fes-te soci per a gaudir de totes les activitats