CURS DE  DIRECCIÓ CORAL

CORS INFANTILS i JUVENILS

Mónica Perales
}

Data i hora

17, 18 i 19 de FEBRER de 2017

Places llimitades

Socis/Sòcies: 50€
No socis/sòcies: 80€

Espai MUSICANT

C/Visitació, 25 baix – València

CONTINGUTS DEL CURS

Curs de direcció enfocat a estudiants, mestres de música, directors i directores de corals infantils i juvenils que vullguen iniciar-se o aprofundir en les eines necessàries per tal d’ enfrontar-se a la direcció dels diferents tipus de cors, a la vegada que es crea un punt de trobada i intercanvi d’experiències i materials en l’àmbit coral.

Tècnica vocal. Jocs vocals. Les vocalitzacions. El cos. La muda de la veu.
Tècnica de direcció: Rudiments de direcció. La tècnica al servei de la música.
Qüestions generals: L’assaig. Didàctica de la cançó. El grup. El diapasó…
El repertori: es basaran tots els aspectes anteriors en un ampli repertori per a totes les edats. El repertori com a vertebrador del treball coral.

PONENT DEL CURS:

MÒNICA PERALES I MASSANA

Naix a Barcelona on cursa els seus estudis musicals al Conservatori Superior. El 1994 es trasllada a València on fixa la seua residència.  És directora de l’Escola de Cant Coral de La Nau de la  Universitat de València, el Cor del Club Coral La Nau Gran de la Universitat de València, directora de l’escola de Música Camp de Morvedre. Dirigeix el cor de dones A cau d’Orella des del 2006. Sota la seua direcció es realitzen els cursos d’estiu de Direcció Coral organitzats actualment per AULA CORAL de VALÈNCIA (Benicàssim, Valencia, Alboraig, Godella) i coordina els cursos de la FECOCOVA.

Imparteix el curs “La direcció coral als cors infantils” dins dels cursos organitzats pel Patronat d’Activitats Musicals de la Universitat de València, des de l’any 1998. Ha impartit dos cursos convidada pel cabildo de Las Palmas de Gran Canària els anys 2007 i 2008. Ha estat convidada per a impartir dos tallers de Direcció de cors a les  Jornades d’Aulodia , així com  els Cefires de Godella, València i Castelló. Ha estat convidada com a jurat al Gran Premio Nacional de Canto Coral celebrat el passat mes de desembre a Zumárraga. És llicenciada en Història de l’Art.

HORARI DEL CURS

Divendres 17, de 18,00h a 20,30h
Dissabte 18, de 10,00h a 14,00h i de 16,00h a 19,00h
Diumenge 19, de 10,00h a 13,00h i de 13,00h a 14,00h (Mostra del curs amb públic)

 

PREU DEL CURS:

· Soci/Sòcia: 50 €
· No soci/sòcia: 80€

L’ ingrés de la matrícula s’haurà d’efectuar a favor de l’Associació Juli Hurtado especificant Curs de direcció i el vostre nom i cognom al següent nº de compte de Bankia:

ES66 2038 6503 1230 0061 3637

Per a la finalització de la matrícula haureu d’enviar el justificant del pagament i el full d’inscripció (1 còpia) degudament complimentat i escanejat a: ascjulihurtado@gmail.com Data límit d’inscripció: 10-02-2017

 

INFORMACIÓ I COORDINACIÓ:

Christian Garcia Marco
618 052 333
ascjulihurtado@gmail.com

En el cas de no arribar a 10 alumnes en total el curs es suspendrà. L’admissió es farà per ordre d’inscripció.El material del curs s’enviarà per correu electrònic amb el temps suficient per al seu bon estudi (indispensable per a la realització del curs).

Fes-te soci per a gaudir de totes les activitats