Xerrada-col·loqui amb Clara Martínez

Jesús Debón i Begoña Martínez
}

Data i hora

Dissabte 4 de MARÇ a les 18:00h

Aforament limitat

Socis/Sòcies: Entrada gratuïta
No socis/sòcies: Donatiu 5 euros

Espai MUSICANT

C/Visitació, 25 baix – València

Clara Martínez i Delgado

XERRADA COL·LOQUI

La transmissió cultural al currículum de Música d’Educació Primària analitzada des dels llibres de text

El treball d’investigació que es presenta mostra una mirada des de les pedagogies crítiques i postcrítiques, entorn de la transmissió cultural que esdevé al currículum de Música, sent aquesta reconeguda a partir del buidatge i l’anàlisi dels llibres de text d’aquest àmbit de coneixement. Es tracta d’una investigació de caire qualitatiu, que empra l’anàlisi del contingut i del discurs com a eines metodològiques. La intenció d’aquest estudi és mostrar que l’espai escolar conjuntament amb els llibres de text de Música, transmeten una cultura plena de presències i també absències, i aquestes han de ser reconegudes, pensades i reflexionades pel conjunt de la comunitat educativa, especialment pel professorat.

Clara Martínez i Delgado

és graduada en Magisteri dins l’especialitat de Música. Molt arrelada a la Renovació Pedagògica i al món Coral des de ben menuda exerceix actualment la funció de directora en diferents agrupacions corals infantils i d’adults.

Continua la  seua formació com a docent i investigadora amb la realització del Màster en Investigació en Didàctiques Específiques que culmina amb la investigació que avui es presenta.

També destaca la seua participació en diferents espais de reflexió pedagógica i la participació en l’elaboració d’un llibre col·lectiu titulat: “(In)visibles, les nostres anàlisis pedagògiques” que es publicarà pròximament.

Fes-te soci per a gaudir de totes les activitats